تفاوت سینک کورین و گرانیتی

تفاوت سینک کورین و گرانیتی

تفاوت سینک کورین و گرانیتی چیست؟

به نظر شما کدام یک از دو سنگ ذکر شده برای سینک مناسب‌تر هستند؟

سنگ کورین جز سنگ‌های شناخته شده برای استفاده در مکان‌هایی از جمله حمام و آشپزخانه  و روشویی سنگی است، سنگ گرانیت نیز همین ویژگی را دارد. البته هر دو نوع سنگ یاد شده از زوایای مختلفی با یکدیگر متفاوت هستند و تنها شباهت‌های اندکی با یکدیگر دارند،

اما جذابیت آنها در این است که گاهی مواقع تشخیص دادن آن دو از یکدیگر دشوار است.

واقعیت این است که سنگ کورین و گرانیت جزو متریال‌های جذاب برای آشپزخانه‌های مدرن محسوب می‌شوند و هر کدام از آنها در جای خود جذابیت و مزیت‌های خاصی دارند.

در این مقاله تفاوت سینک کورین و گرانیتی را بررسی می‌کنیم تا بهتر بتواند آنها را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید.

تفاوت سینک کورین و گرانیتی

اگر در انتخاب سینک کورین و گرانیتی دچار تردید هستید، قطعاً آشنایی داشتن با ویژگی‌ها و مشخصات این دو نوع سینک به شما کمک می‌کند تا گزینه مورد علاقه خودتان را انتخاب کنید، به همین دلیل چند نمونه از تفاوت‌های بین این دو نوع سنگ را بیان می‌ کنیم:

تفاوت در شکل ظاهری

تفاوتی که بین دو نوع سینک کورین و گرانیتی وجود دارد، مربوط به فرموله بودن کورین می‌باشد. از همین رو در این نوع از سینک‌ها لکه‌هایی را می‌بینید که به برخی از سنگ‌های طبیعی شبیه هستند.

با این حال بیشتر سینک‌های کورین به صورت ظریف‌تر دارای تغییرات رنگی و رگه‌های چشم گیری هستند که آن را در نمونه گرانیت طبیعی نیز می‌ بینیم.

اگر قصد ندارید که میزهای شمارگر به عنوان نقاط کانونی آشپزخانه شما باشند، سنگ‌های کورین یک دست و صاف‌تر یک مزیت محسوب می‌شوند،

تنوع رنگ بالایی دارد و بیش از ۴۰ نوع سبک مختلف از آن تولید شده است که رنگ آن نیز به صورت سیاه تا سفید، قهوه‌ای، قرمز، زرد، سبز، صورتی و غیره می‌باشد.

بسیاری از این رنگ‌ها نیز معمولاً یک دست هستند، با این استثنا که در مدل‌های جدید الگوهای ترکیبی از سنگ مرمر و گرانیت نیز به کار رفته است.

برخی از افراد یکنواختی در رنگ و طرح کانترها را به عنوان یک مزیت می‌دانند این در حالی است که برخی دیگر به مرور زمان ظاهر پلاستیکی این سینک‌ها را خسته کننده می‌دانند.

اما سینک های گرانیتی دارای ظاهری شبیه به سنگ هستند، الگو و رنگ انواع سینک‌های گرانیتی در واقع به عنوان یک ترکیب منحصر به فرد دیده می‌شود.

اگر از این سینک‌ها در آشپزخانه استفاده کنید، جلوه قابل توجهی را به وجود می‌آورید. رنگ آنها نیز از مشکی و تا سفید متغیر است، یعنی در این نوع از سنگ‌ها نیز تنوع رنگ را داریم.

افراد زیادی ظاهر طبیعی گرانیت را به هر نوع سنگ دیگری ترجیح می‌دهند، چون دارای درخشندگی عمیق و تنوع در رنگ است،

اما این ظاهر برای تمامی افراد مناسب نیست و برخی از افراد از اینکه سختی بالای سینک گرانیتی موجب شکستن ظروف می‌شود، گله‌مند هستند.

تفاوت در میزان مقاومت

کورین و گرانیت نسبت به مقاومت در برابر حرارت و آب با یکدیگر تفاوت هستند، مقاومت کورین در برابر رطوبت بسیار بالا می‌باشد، اما ظروف داغ مانند تابه‌های داغ آن را می‌سوزانند.

گرانیت سختی بسیار بالایی دارد و حتی می‌توان گفت این سختی حدود ۳ برابر بیشتر از سنگ‌های طبیعی است، به همین دلیل مقاومت آن در برابر حرارت بسیار بیشتر و بهتر از سینک های کورین است،

یعنی شما بدون هیچ گونه نگرانی می‌توانید ظروف داغ را در داخل آن قرار دهید، بدون آنکه اسیبی به این سینک‌ها وارد شود، در عوض کورین در برابر آب مقاوم ترین ماده شناخته شده است.

تفاوت در نحوه نگه داری و نظافت

هر دو نوع سنگ کورین و گرانیت معمولاً غیر متخلخل هستند، بنابراین به عنوان سطوح بهداشتی شناخته می‌ شوند که نگهداری آنها نیز بسیار آسان است،

اما با این حال تفاوت‌ هایی نیز بین آن دو وجود دارد، یعنی کورین به آسانی و با استفاده از یک محلول شوینده از جمله آب و صابون تمیز می‌ شود و هیچ نیازی نیست که از پاک کننده‌ های شیشه برای آن استفاده کنید،

چون ممکن است در این حالت مواد مختلفی مانند موم در داخل سینگ باقی بمانند.

برای پیشگیری از لکه شدن آن نیز حتماً باید بعد از شستشو سینک را خشک کنید،

از طرفی پس از نصب کردن سینک بر روی کابینت نیاز به هیچ نوع درزگیری نخواهید داشت. البته باید سعی کنید ظروف بسیار داغ را بر روی آنها قرار ندهید.

گرانیت در این رابطه کمی متفاوت با کورین است و برای تمیز کردن آن آب و صابون بهترین گزینه هستند.

لکه‌ های سخت را نیز می‌ توانید با استفاده از جوش شیرین از بین ببرید،

یعنی جوش شیرین را ابتدا در داخل سینک ریخته و سپس مقداری سرکه به آن اضافه کنید،

حال با استفاده از یک اسفنج نرم به آرامی سینک را بشویید.

تفاوت در نحوه نگهداری

سینک کورین اگر به خوبی نگه داری نشود، دچار خراشیدگی خواهد شد، اما اگر لکه و خراش‌ های جزئی در آن به وجود آمده باشند، با استفاده از یک پد قابل از بین رفتن هستند.

کورین نسبت به گرانیت نرم‌ تر است و ترک خوردن آن نسبت به گرانیت نیز چالش برانگیز می‌ باشد.

این ماده در برابر مواد اسیدی آسیب پذیری ندارد. در عوض آسیب دیدگی گرانیت به وسیله خراش و یا چاقو کار بسیار سختی می‌ باشد،

یعنی این نوع سینک در برابر هر گونه خط و خشی مقاوم‌ تر است.

سخن پایانی

در این یادداشت تفاوت سینک کورین و گرانیتی را بررسی کردیم. سینک‌ های کورین و گرانیتی دو متریال بسیار جذاب و مدرن هستند که امروزه از آنها در آشپزخانه‌ های مدرن استفاده می‌ کنند.

هر کدام از دو نوع سینگ در جای خود با ویژگی‌ ها و برتری‌ های مواجه هستند، در عین حال که ممکن است معایب و کاستی‌ هایی نیز داشته باشند.

تفاوت‌ هایی که بین این دو نوع سینگ را بررسی کردیم که کمک می‌ کنند تا شما بتوانید متناسب با سلیقه خودتان سینک مناسب را انتخاب کنید.

البته این دو نوع سینک تفاوت‌ های دیگری نیز با یکدیگر دارند. در سایت ما می‌ توانید این تفاوت‌ ها را ببینید.

Rate this post

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *